🇬🇧 English Version
⚡️ Reverse Engineer / Binary Analyst (C++ / C# / System-Level) 🚀
If you or a friend of yours handles advanced Reverse Engineering, binary analysis, hooking, or system-level debugging, send a direct message (PM) here on the forum, or reach out via Telegram: @MirageProjectSupp_Bot
When you reach out, don't just send one word. Tell me about your background:
What is your exact experience with Reverse Engineering? (e.g., IDA Pro, Ghidra, x64dbg, unpacking, driver analysis)
Have you worked on past projects before, or is this your first time? Show proof or examples of your past work.
How many years of actual coding and RE experience do you have?
No time wasters or people who don't know what they are doing.
Serious inquiries only.
🇷🇺 Russian Version
⚡️ Reverse Engineer / Binary Analyst (C++ / C# / Системный уровень) 🚀
Если ты или твой друг занимаетесь продвинутым Reverse Engineering, анализом бинарников, хуками или системным отладчиком, пишите в личные сообщения (PM) здесь на форуме или в Telegram: @MirageProjectSupp_Bot
Когда пишешь, расскажи о своем бэкграунде:
Каков твой реальный опыт в реверсе? (например: IDA Pro, Ghidra, x64dbg, распаковка, анализ драйверов)
Участвовал ли ты раньше в других проектах? Покажи пруфы или примеры прошлых работ.
Сколько у тебя реальных лет опыта в кодинге и реверсе?
Школьники и те, кто не шарит, идут мимо.
Только для тех, кто реально разбирается.
⚡️ Reverse Engineer / Binary Analyst (C++ / C# / System-Level) 🚀
If you or a friend of yours handles advanced Reverse Engineering, binary analysis, hooking, or system-level debugging, send a direct message (PM) here on the forum, or reach out via Telegram: @MirageProjectSupp_Bot
When you reach out, don't just send one word. Tell me about your background:
What is your exact experience with Reverse Engineering? (e.g., IDA Pro, Ghidra, x64dbg, unpacking, driver analysis)
Have you worked on past projects before, or is this your first time? Show proof or examples of your past work.
How many years of actual coding and RE experience do you have?
No time wasters or people who don't know what they are doing.
Serious inquiries only.
🇷🇺 Russian Version
⚡️ Reverse Engineer / Binary Analyst (C++ / C# / Системный уровень) 🚀
Если ты или твой друг занимаетесь продвинутым Reverse Engineering, анализом бинарников, хуками или системным отладчиком, пишите в личные сообщения (PM) здесь на форуме или в Telegram: @MirageProjectSupp_Bot
Когда пишешь, расскажи о своем бэкграунде:
Каков твой реальный опыт в реверсе? (например: IDA Pro, Ghidra, x64dbg, распаковка, анализ драйверов)
Участвовал ли ты раньше в других проектах? Покажи пруфы или примеры прошлых работ.
Сколько у тебя реальных лет опыта в кодинге и реверсе?
Школьники и те, кто не шарит, идут мимо.
Только для тех, кто реально разбирается.